Loading
POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SC INSTAL LUX SV SRL va asigura ca respecta confidențialitatea datelor dvs. și, de aceea SC INSTAL LUX SV SRL., numită în continuare PENSIUNEA DELIA, se angajează să protejeze orice informații care identifică sau pot contribui la identificarea unei persoane fizice (“date cu caracter personal”), pe care le colectează, le prelucrează și/sau la care are acces.

Modul în care sunt colectate, procesate și partajate informațiile cu caracter personal depinde de scopurile și temeiurile legale în bază cărora se face colectarea și prelucrarea acestor date, precum și de consimțământul specific acordat în acest sens de către dvs.

Acest site, www.pensiuneadelia.ro, este furnizat și administrat de SC INSTAL LUX SV SRL, cu sediul în Timisoara, str. Chisodei, nr. 86, jud. Timis, inregistrata la ORC Timis sub nr. J35/4989/1992, avand CUI 2796642, atribut fiscal RO, tel: 0752.117.255, email: office@pensiuneadelia.ro

Prin intermediul prezentei Politici cu privire la protecția datelor cu caracter personal (denumită în continuare „Politica GDPR”) vrem să va asigurăm că aveți acces la o informare adecvată cu privire la colectarea și procesarea datelor dvs. cu caracter personal, așa cum prevăd reglementările în vigoare cu privire la protecția datelor cu caracter personal.

Această Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal poate fi completată cu alte cu alți termeni și condiții care se aplică în acest website sau față de care v-ați dat consimțământul prin interacționarea cu noi.

Ce inseamna date cu caracter personal?

„Date cu caracter personal” inseamna orice informaţii privind o persoană fizică identificată sau identificabilă ("persoana vizată"); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Ce inseamna prelucrarea datelor cu caracter personal?

„Prelucrare” insemna orice operaţiune sau set de operaţiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziţie în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricţionarea, ştergerea sau distrugerea.

Ce date prelucrăm?

În vederea comunicării de materiale în scop de marketing, prelucram urmatoarele date cu caracter personal: adresa de e-mail, nume și prenume. Vă rugăm să nu ne furnizați alte date cu caracter personal.

În vederea efectuării de rezervare online sunteți de acord să ne încredințați date cu caracter personal nume și prenume, adresa de e-mail, numărul de telefon , informatii despre sejurul clientului (cum ar fi: data sosirii si data plecarii, cereri speciale (inclusiv tipul de camera sau alte servicii utilizate). De asemenea, colectam date cu caracter personal cu privire la minori (nume, prenume, inregistrari video) insa va asiguram ca sunt luate toate masurile necesare pentru ca aceste date sa nu fie stocate si prelucrate mai mult decat este imperios necesar.

Pe langa datele personale ale clientilor, PENSIUNEA DELIA mai colecteaza date personale ale partenerilor, candatilor la angajare, angajatilor, cititorilor, utilizatorilor siteului, membrii ai comunitatii, consultanti inregistrati, participanti la evenimente, etc

Temeiul si scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal vor fi colectate și prelucrate de noi exclusiv cu scopul efectuarii de rezervari, folosirii de catre dvs. a serviciului clienti sau de a vă transmite informații comerciale și materiale în scop de marketing (ex:, oferte, felicitări cu ocazia sărbătorilor, alte informări în legătură cu furnizarea serviciilor noastre, etc.), alte comunicari, securitatea si detectarea si prevenirea fraudelor, motive juridice.

I) Rezervari: Pensiunea Delia utilizeaza datele dvs. personale in scopul de a finaliza si administra rezervarea dumneavastra.

II) Servicul clienti: utilizam datele pe care vi le solicitam pentru a va oferii serviciile noastre la standarde cat mai ridicate.

III) Activitati de marketing: Pensiunea Delia utilizeaza datele dvs. cu caracter personal pentru activitati de marketing. In situatia in care vom efectua activitati de marketing direct precum newsletteruri comerciale si comunicari privind produsele si serviciile noastre, vom include si un link de dezabonare pe care il puteti utiliza cand nu mai doriti sa va trimitem mesaje. De asemenea, este posibil sa va invitam printr-un e-mail sa scrieti un comentariu pe site-ul nostru dupa sejur. Daca veti trimite un comentariu, acesta poate fi postat pe site-ul nostru.

IV) Alte comunicari: este posibil sa existe si situatii in care vom lua legatura cu dvs. prin e-mai, sms, sau alte mijloace de comunicare in functie de datele de contact pe care ni le-ati pus la dispozitie pentru cauze diverse:

- Finalizarea unei rezervari on-line;

- Rezolvarea unor cerinte ale dvs.

V) Securitatea, detectarea si prevenirea fraudelor: putem utiliza o seria de date cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie pentru a preveni si investiga frauda. Se poate sa comunicam date personale catre terte oarti (autoritati) in conditiile legii si catre consultantii nostrii externi. In acest scop putem stoca inregistrarile efectuate cu camerele de luat vederi pentru o perioada care nu va depasi 30 de zile.

VI) Motive juridice: este posibil msa existe situatii in care vom fi nevoiti sa date cu caracter personal pentru a rezolva dipute juridice sau reclamatii sau pentru a ne conforma unor solicitari venite din partea organelor in drept in masura in care exista dispozitii legale care sa reglementeze aceste solicitari.

In conformitate cu dispozitiile art. 6 alin. 1 din Regulamentul 679/2016, temeiul juridic pentru prelucrarile descise mai sus este:

Tinand cont de scopurile avute in vedere la punctele I si II, ne bazam pe indepplinirea unui contract. Utilizarea datelor dvs. este necesara pentru indeplinirea obiectului contractului pe care il aveti cu noi (ex: daca itilizati serviciile noastre pentru a efectua o rezervare online, Pensiunea Delia va utiliza datele dvs. pentru a putea indeplini obligatia asumata prin contractul incheiat intre parti si anume aceea de a finaliza si administra rezervarea efectuata de dvs.

In ceea ce priveste scopurile avut in vedere la punctul III, Pensiunea Delia va obtine consimtamantul dvs. inainte de a prelucra date personale in scop de marketing direct.

Avand in vedere scopurile de la punctele IV si VI, ne bazam prelucrarea datelor personale pe interesele noastre legitime. Atunci cand vom utliliza datele dvs. personale pentru a servi intereselor noastre legitime va garantam ca vom echilibra drepturile si interesele dvs. in protejarea informatiilor dvs. impotriva drepturilor si intereselor noastre.

In plus, in ceea ce priveste scopul de la punctul VI, temeiul juridic este si obligatia noastra de a respecta obligatia aplicabila

Potrivit art. 6 alin. 1 lit. a din Regulamentul 679/2016 (GDPR) pot fi prelucare date personale daca persoana vizată şi-a dat consimţământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice. In acest sens va informam ca daca vom fi nevoiti sa prelucram datele dvs. personale in alte scopuri decat cele pentru care v-am solicitat consimtamantul, in scopul indeplinirii obiectului nostru de activitate, va vom solicita consimtamantul si pentru prelucrarea acesti date.

Cine are acces la datele dvs.?

Datele cu caracter personal transmise de dvs. sunt prelucrate de doar PENSIUNEA DELIA (SC INSTAL LUX SV SRL) și nu vor fi comunicate altor terți fară acordul explicit al dvs. cu excepția cazurilor in care exista o obligatie legala/contractuala a noastra pentru a divulga aceste date.

Pensiunea Delia va comunica datele dvs. cu caracter personal institutiilor financiare bancare si non-bancare, autoritatilor publice, organelor judiciare, consultantilor externi catre care am externalizat furnizarea anumitor servicii si catre alte categorii de destinatari. Este posibil ca in functie de anumite circumstante concrete, Pensiunea Delia sa comunice datele dvs. cu caracter personal catre parteneri sau terti furnizori de servicii cu care colaboreaza.

Va rugam sa aveti in vedere ca site-ul www.pensiuneadelia.ro poate contine link-uri de acces catre alte site-uri care pot avea o alta politica de prelucrare a datelor cu caracter personal decat Pensiunea Delia, subscrisa neasumandu-si responsabilitatea cu privire la informatiile trimise sau colectate de catre aceste terte parti.

In functie de context exista posibilitatea sa sa ne gasim in situatia necesitati de a oferi informatii, atat global cat si intern sau extern, partenerilor nostri cu care facem transfer de date cu respectarea prevederilor Regulamentului 679/2016, in virtutea asigurarii unor servicii cat mai profesionale. Informatiile controlate de Pensiunea Delia ar putea fi transferate, transmise, stocate sau prelucrate in UE sau in alte tari decat tara in care sunteti rezident, in scopurile descrise in aceasta politica.

Cât timp sunt stocate datele dvs.?

Datele cu caracter personal furnizate de dvs. vor fi prelucrate si stocate pe perioada maximă cerută de legile în vigoare. Astfel:

- Atunci cand apelati la serviciile noastre de cazare, pastram datele dvs. cu caracter personal pe toata durata raportului nostru contractual si ulterior pe perioada stabilita de legislatia financiar contabila, respectiv pentru o perioada de 10 ani;

- In cazul in care doriti sa ne adresati diferite solicitari (mail-ri prin care solicitati oferte, intrebari cu privire la unele evenimente) pastram datele dvs. cu caracter personal pentru o durata de timp care nu va depasi 5 ani de la ultima corespondenta trimisa.

- In cazul in care participati la o oferta promotionala, vom pastra datele dvs. cu caracter personal pe durata ofertei promotionale

- In cazul in care ne-ati dat consimtamantul sa folosim datele dvs. cu caracter personal in scopuri de marketing, pastram aceste date pana cand ne solicitati sa le stergem, sau dupa o perioada de inactivitate, in acest sens, va informam ca datele stocate in baza noastra de date pentru comunicari in scop de marketing direct sunt sterse dupa trecerea unui termen de 10 ani de la ultima interactiune cu dvs.

- In cazul in care modulele cookie sunt stocate pe computer, le pastram atata timp cat este necesar pentru atingerea scopurilor si pentru o perioada definita in conformitate cu reglementarile legale. Mentionam ca datele prelucrate de modulele cookie (pentru a ne furniza publicitate comportamenla online, pentru a permite distribuirea continutului nostru pe site-uri de socializare, etc) vor fi pastrate pentru o perioada de maxim 10 ani de la colectarea acestora in baza consimtamantului dvs.

PENSIUNEA DELIA va revizui necesitatea păstrării în continuare a datelor dvs. personale: In fiecare an analizam datele colectate si prelucrate, in vederea filtrarii, sortarii si mentinerii prelucrarii doar pentru datele in cazul carora scopul prelucrarii este actual.

Ștergem datele dvs. personale într-un interval de timp specificat. Stergem datele dumneavoastra la momentul la care ne solicitati acest lucru, cu exceptia datelor a caror furnizare si prelucrare este impusa de o prevedere legala, pe care le stergem in termenul prevazut de lege pentru aceasta.

Care sunt drepturile dvs.?

Aveți o serie de drepturi în conformitate cu reglementările de protecție a datelor în vigoare.

1. Dreptul la accesarea datelor. Aveți dreptul de a obține confirmarea că datele dvs. cu caracter personal sunt sau nu procesate de către noi. În plus, aveți dreptul să obțineți informații mai detaliate în ceea ce privește datele personale stocate și în ceea ce privește procesarea lor de către noi și, în anumite circumstanțe, aveți dreptul să obțineți o copie a acestor date personale.

2. Dreptul la rectificarea datelor. Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor personale incorecte și ținând cont de scopul în care ele sunt procesate, să solicitați completarea datelor personale care lipsesc.

3. Dreptul la ștergerea datelor. În anumite cazuri, aveți dreptul la ștergerea datelor dvs. personale fără întârzieri nejustificate. Aceste circumstanțe includ:

• atunci când datele personale nu mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau procesate;

• atunci când vă retrageți consimțământul pentru procesarea pe bază de consimțământ;

• atunci când procesarea este în scopuri de marketing direct;

• atunci când datele personale au fost procesate fără respectarea legislației în vigoare.

Există anumite derogări generale de la dreptul de ștergere a datelor. Aceste derogări generale includ cazurile în care procesarea este necesară:

- pentru exercitarea dreptului la libertatea de exprimare și informare;

- pentru îndeplinirea obligațiilor legale sau;

- pentru stabilirea, exercitarea și apărarea revendicărilor legale.

4. Dreptul la restricționarea procesării. În anumite situatii, aveți dreptul la restricționarea procesării datelor dvs. personale. Acolo unde procesarea a fost restricționată, noi putem continua să stocăm datele dvs. personale. Altfel, noi le vom procesa numai atunci când:

• avem consimțământul dvs.;

• sunt necesare pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale;

• sunt necesare pentru protejarea drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice;

• din considerente care vizează interesul public.

5. Dreptul la portabilitatea datelor. Aveti dreptul sa mutati, copiati, transferati datele care va inereseaza din baza noastra de date intr-o alta baza de date. Acest lucru se aplica numai datelor pe care nu le-ati furnizat, atunci cand procesarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe baza unui contract si este implementata prin mijloace automate. Totuși, acest drept nu se aplică acolo unde exercitarea lui ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altora.

6. Dreptul la opozitie. Va puteti opune in orice moment prelucrarii datelor dvs atunci cand o astfel de prelucare se bazeaza pe un interes legitim.

7. Dreptul la retragerea consimțământului. În măsura în care temeiul legal pentru procesarea datelor decurge din consimțământul dvs., aveți dreptul să va retrageți, în orice moment, din acel consimțământ. Retragerea consimtamanului acordat de catre dvs. nu afecteaza legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

8. Dreptul de a dezactiva modulele Cookie – aveti dreptul sa dezactivati modulele cookie din setarile browser-elor de internet care, de obicei, sunt programate in mod implicit sa accepte module tip cookie. Multe module sunt utilizate pentru a spori gradul de utilizare sau functionare a site-urilor web, prin urmare dezactivarea modulelor cookie va poate impiedica sa utilizati anumite parti sau aplicatii ale site-urilor. Daca doriti sa restrictionati sau sa blocati toate cookie-urile stabilite de site-ul nostru / aplicatiile noastre, puteti face acest lucru prin modificarea setarilor browserului dvs. Aici gasiti Politica de cookie a Pensiunii Delia.

9. Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere a protecției datelor. Aveți dreptul să înregistrați oricând o plângere la autoritatea locală de supraveghere a protecției datelor. Autoritatea de supraveghere a protecției datelor în România este:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Adresa: Bld. General Gheorghe Magheru 28-30, 010336, București, România

Telefon: +40318059211

Website: http://www.dataprotection.ro/

PENSIUNEA DELIA face tot posibilul ca sa va protejeze datele dvs. personale si sa se conformeze cu să ne conformăm cu reglementările de protecție a datelor în vigoare. În cazul în care aveți nemulțumiri cu privire la prelucrarea și protejarea datelor dvs. personale sau cu privire la informațiile pe care vi le-am furnizat, vă încurajăm să ne sesizați în acest sens pentru că noi să putem îmbunătăți serviciile. Vă rugăm, de asemenea, să ne contactați fără ezitare atunci când vreți să vă exercitați drepturile dvs..

Vă rugăm să ne contactați prin intermediul datelor de contact indicate la începutul prezentului document. De asemenea, vă rugăm să ne furnizați informațiile relevante pentru procesarea solicitării dvs., inclusiv numele întreg și adresa e-mail, astfel încât noi să vă putem identifica. Vom da curs solicitării dvs. fără întârzieri nejustificate.

Cum sunt stocate datele dumneavoastră?

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează prin mijloace automate/manuale, cu respectarea cerințelor legale și în condiții care să asigure securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Toate documentele care conţin date cu caracter personal se înregistrează şi urmează regulile de păstrare, procesare, multiplicare, transport, transmitere, distrugere şi arhivare stabilite prin reglementările legale în vigoare şi prin proceduri interne.

Solicitari juridice

PENSIUNEA DELIA acceseaza, pastreaza si ofera informatiile dvs. autoritatilor de reglementare, factorilor de aplicare a legii sau altor entitati:

a. Ca si raspuns la solicitari de natura juridica atunci cand legea ne impune acest lucru.

b. Atunci cand consideram, cu buna credinta, ca este necesar pentru a detecta, a preveni si a raspunde la acte de frauda, pentru a ne proteja pe noi (inclusiv drepturile, bunurile si materialele noastre), pe dvs. si pe altii, inclusiv in cadrul investigatiilor sau al anchetelor autoritatilor de reglementare. Informatiile pe care le primim despre dvs. pot fi stocate pe o perioada mai lunga de timp atunci cand fac obiectul unei solicitari de natura juridica sau a unei obligatii legale.

Cum aveți acces la datele dvs.?

Puteți modifica datele furnizate sau solicita informatii despre prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, inclusiv cereri in vederea exercitarii drepturilor dvs. prin transmiterea unui mail la urmatoarea adresa: office@pensiuneadelia.ro

PENSIUNEA DELIA va furniza informațiile în format electronic atunci când este posibil, cu excepția cazului în care solicitați un alt format.

Informațiile furnizate, precum, orice comunicare ce urmeaza a fi transmisa in format electronic și măsurile luate în exercitarea de către dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de PENSIUNEA DELIA gratuit. Cu toate acestea, în cazul în care cererile formulate de dvs. sunt nefondate sau excesive, în special din cauza caracterului lor repetitiv, PENSIUNEA DELIA poate:

• fie să perceapă o taxă ținând cont de costurile administrative pentru furnizarea informațiilor sau a comunicării sau pentru luarea măsurilor solicitate;

• fie să refuze să dea curs cererii.

Vă mulțumim!

Prin acceptarea acestui acord, datele dvs. personale vor fi prelucrate de catre PENSIUNEA DELIA conform prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Acest document a fost actualizat la 25 mai 2018.